S İ D E
L A R A
K E M E R
A L A N Y A
B E L E K
K U S A D A S I
B O D R U M
M A R M A R İ S
Otel Ara
Otel Adı
Kelime Arama
Şehir
Bölge
Tesis Sınıfı
Pansiyon
Fiyat
Deniz kıyısında
Şehir Merkezinde
 

Fırsat Otelleri

E-Bülten

Ekle Çıkar
 

Anket

Hangi dönemde tatile çıkmayı tercih ediyorsunuz ?
Nisan-Mayıs
2937 oy
  18%
Haziran
2978 oy
  18%
Temmuz
5559 oy
  35%
Ağustos
3303 oy
  20%
Eylül
817 oy
  5%
Kış Ayları
179 oy
  1%
         

 

Arinna Otel -
ANTALYA / SİDE - Herşey Dahil - Deniz Kıyısında

Arinna Otel

 


                                    Detaylı  Bilgi  İçin

                                     (212) 444 0 148



 KONUM:
Arinna Hotel Antalya Side Titreyengöl mevkiinde bulunup Antalya Havalimanı'na 64 km, Titreyengöl merkezine 500 metre, denize 400 metre uzaklıkta yer almaktadır.

 ODA:
Toplam 195 adet oda mevcuttur. Odaların tamamında merkezi klima(saatli), fön, tv,mini bar, duş ve küvet, müzik yayını, minibar, direkt hatlı telefon ve balkon bulunup zemin halı kaplıdır.

 TESİS:
Tesiste1 adet açık ve 1 adet kapalı ana restaurant, 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk yüzme havuzu, pool bar, lobby bar, sky bar, open air disco, sahilde özel plaj ve beach bar, animasyon showları, Türk hamamı, sauna, masaj, tenis kortu, basketbol, çamaşırhane, çelik kasa, 24 saat oda servisi, masa tenisi mevcuttur.

 ÜCRETSİZ AKTİVİTELER:
Ana restaurantlar ve yüzme havuzları, animasyon showları, Türk hamamı, tenis kortu (gündüz), basketbol, masa tenisi, saat 24:00 'e kadar tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecek servisi tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.

 ÜCRETLİ AKTİVİTELER:
Masaj, sauna, aydınlatmalı tenis kortu, binicilik, su sporları, import içecekler, taze sıkılmış meyve suları, Türk kahvesi, şezlong, çamaşırhane, çelik kasa, şişe içecekler, sky bar, open air disco, 24 saat oda servisi tesis misafirlerine ücretli olarak sunulmaktadır.

  ÇOCUK:
Tesis küçük misafirlerine yüzme havuzu, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanı hizmeti sunmaktadır.

 PLAJ:
400 metre uzaklıktaki plaj içerisinde şemsiye ücretsiz; şezlong, minder ve su sporları ücretlidir.

 KONAKLAMA:
Herşey Dahil sisteminde olup açık büfe kahvaltı, öğle yemeği, ikramlı beş çayı, akşam yemeği, 24.00'e kadar tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecek servisi ücretsizdir.

Kahvaltı : 07.30 - 09.30
Öğle yemeği : 12.30 - 14.00
Beş çayı : 17.00 - 18.00
Akşam yemeği : 19.30 - 21.30

 

 
 


Tatilbak.com sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları Kaen Turizme’e aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda yazılı iznimiz olmadan izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz. Sitemizde yer alan otel bilgileri bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Otel bilgilerindeki yanlışlıklardan ve olası değişikliklerden dolayı Kaen Turizm sorumlu tutulmaz. Güncel bilgi için lütfen 444 0 148 den müşteri temsilcilerimiz ile görüşünüz.

    
[ Sorumluluk ]    [ Fiyat Politikası ]    [ Gizlilik İlkeleri ]