S İ D E
L A R A
K E M E R
A L A N Y A
B E L E K
K U S A D A S I
B O D R U M
M A R M A R İ S
Otel Ara
Otel Adı
Kelime Arama
Şehir
Bölge
Tesis Sınıfı
Pansiyon
Fiyat
Deniz kıyısında
Şehir Merkezinde
 

Fırsat Otelleri

E-Bülten

Ekle Çıkar
 

Anket

Hangi dönemde tatile çıkmayı tercih ediyorsunuz ?
Nisan-Mayıs
2937 oy
  18%
Haziran
2978 oy
  18%
Temmuz
5559 oy
  35%
Ağustos
3303 oy
  20%
Eylül
817 oy
  5%
Kış Ayları
179 oy
  1%
         

 

May Garden Club Hotel -
ANTALYA / ALANYA - 24 Saat Herşey Dahil - Deniz Kıyısında

May Garden Club Hotel

 


 

                                    Detaylı  Bilgi  İçin

                                     (212) 444 0 148


Otel Adı:

May Garden Club Hotel 

 

 

Bölge:

Alanya

 

 

Adres:

Alanya Mahmutlar

 

 

Pansiyon:

24 Herşey Dahil

 

 

Check In:

14:00

 

 

Check Out:

12:00

 

 

Konum:

May Garden Club Hotel Alanya Mahmutlar mevkiinde bulunup Alanya şehir merkezine 13 km Antalya Havaalanı’na 148 km, Denize sıfır konumdadır.

 

 

Oda:

37 adet standart oda A tipi oda,  144 adet suit oda 2 adet engelli 24 adet Aile odası 51 adet Apart oda olmak üzere toplam 253 adet oda mevcuttur. Odaların çoğu deniz manzaralı olup hepsinde ; split klima, minibar, tv, emanet kasa, direkt hatlı telefon, uydu anten, fön, duş, müzik yayını, internet bulunup zemin seramik kaplıdır.

 

 

Tesis:

Tesiste 1 adet ana restaurant açık, 1 adet ana restaurant, kapalı 1 May A’la carte restaurant, 1 adet grill restaurant, 5 adet bar, 2 adet açık yüzme havuzu, 2 adet çocuk yüzme havuzu, 1 kaydıraklı aquapark, Türk hamamı, sauna, fitness center, masaj, disco, çamaşırhane ve ütü servisi, , alışveriş merkezi, doktor, kuaför, internet cafe, telefon ve fax hizmeti, minibar, kasa, motorlu ve motorsuz su sporları, oyun odası, bilardo,masa tenisi, beach voleybol, oyuncak bahçesi, mini club, gece ve gündüz animasyon showları, çocuk oyun alanı, çocuk animasyon showları, şezlong, havlu, şemsiye mevcuttur.

 

 

Ücretsiz Aktiviteler:

Restaurantlar ve yüzme havuzları, sauna, Türk hamamı(girişten itibaren ilkj 3 gün ücretsiz)  fitness center, aquapark, gece ve gündüz animasyon showları, mini club, tv, odası, oyuncak bahçesi beach voleybol, çocuk oyun alanı, çocuk animasyonları, havlu(depozitolu), şezlong, şemsiye, tüm yerli alkollü ve alkolsüz içecek servisi 24 saat  odalarda kablosuz internet tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmuştur.

 

 

Ücretli Aktiviteler:

İthal alkollü ve alkolsüz içecekler, Kokteyller, Taze sıkılmış meyve suları, A’la carte menüden istekler, Oda servisi, Otel dışı telefon görüşmesi ve faks, Masaj Kese cilt bakımı, Kasa Kiralama, Market Çamaşır yıkama Ütü ve Kuru temizleme, Çocuk bakımı, İnternet cafe Bilardo Airhockey , langırt deniz su sporları bölgesel tesis misafirlerine ücretli olarak sunulmuştur.

 

 

Çocuk:

Tesis küçük misafirlerine çocuk havuzu, mini club, çocuk oyun parkı çocuk, animasyon ve show aktiviteleri hizmeti vermektedir.

 

 

Plaj:

Kum – çakıl özellikteki plaj içerisinde ücretsiz havlu, şemsiye, şezlong hizmeti sunulmaktadır.

 

 

Konaklama:

24 Herşey Dahil sisteminde olup açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, snack servis, gece snack, pide ve lahmacun, A’la carte restaurant, 24 saat yerli alkollü ve alkolsüz içecekler. Kahvaltı : 07.00 – 10.00 Geç kahvaltı : 10.00 – 10.30 Öğle yemeği : 12.30 – 14.00 Cafe Break : 16:00 – 17:00 Beach barda Snack alternatifler 12:00 – 19:00 Akşam yemeği : 19.00 – 21.00 Gece çorbası : 00.00 – 01.00

 

 
 


Tatilbak.com sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları Kaen Turizme’e aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda yazılı iznimiz olmadan izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz. Sitemizde yer alan otel bilgileri bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Otel bilgilerindeki yanlışlıklardan ve olası değişikliklerden dolayı Kaen Turizm sorumlu tutulmaz. Güncel bilgi için lütfen 444 0 148 den müşteri temsilcilerimiz ile görüşünüz.

    
[ Sorumluluk ]    [ Fiyat Politikası ]    [ Gizlilik İlkeleri ]