S İ D E
L A R A
K E M E R
A L A N Y A
B E L E K
K U S A D A S I
B O D R U M
M A R M A R İ S
Otel Ara
Otel Adı
Kelime Arama
Şehir
Bölge
Tesis Sınıfı
Pansiyon
Fiyat
Deniz kıyısında
Şehir Merkezinde
 

Fırsat Otelleri

E-Bülten

Ekle Çıkar
 

Anket

Hangi dönemde tatile çıkmayı tercih ediyorsunuz ?
Nisan-Mayıs
2937 oy
  18%
Haziran
2978 oy
  18%
Temmuz
5559 oy
  35%
Ağustos
3303 oy
  20%
Eylül
817 oy
  5%
Kış Ayları
179 oy
  1%
         

 

Seagull Hotel -
ANTALYA / KEMER - Herşey Dahil

Seagull Hotel

 


Detaylı  Bilgi  İçin

(212) 444 0 148

 
 
 

  PEŞIN veya K.K. ILE TEK ÖDEME % 8 - FİNANS K.K. 6 TAKSIT + % 5 İNDİRİM  DİĞER K.K 6 TAKSİT UYGULANMAKTADIR 

  ÇOCUKLAR, 0- 6 YAS  FREE  2. ÇOCUK 7-12 YAŞ % 50 INDIRIMLI. .

KONUM:
Otelimiz Antalya'ya 35 km, Havalimanı'na 45 km, Kemer'e 13 km uzaklıkta; yeşil ve mavinin birleştiği Beldibi 3'de bulunmaktadır.

Etkileyici deniz ve doğa manzaralı toplam 140 konforlu odalarımızda (standart, family,suit, dublex oda tipleri) Mini Bar, Uydu Yayınlı TV, Pay TV, Müzik Yayını, Fön, Duşakabin, Klima,Telefon ve Balkon bulunmaktadır.

AKTİVİTELER:
Misafirlerimize deneyimli Animasyon ekibimizin gün boyu süren spor aktiviteleri ve akşam birbirinden güzel show gösterileri ile sınırsız eğlenceyi; Minik misafirlerimiz için özel oyun parkında ve mini kulübümüzde çeşitli eğitici ve eğlendirici oyunlar sunmaktayız.

Açık ve kapalı yüzme havuzu, dünyanın tercih ettiği “Mavi Bayrak” lı özel plajımız, Sağlık kulübüne ait Fitnes Salonu, Sauna, Masaj, Jakuzi, Türk motiflerinin şıklığı ile düzenlenmiş Türk Hamamı'nda misafirlerimize sağlıklı bir ortamda rahatlama ve dinlenme ortamı sunuyoruz.

Masa Tenisi, Bilardo, İnternet, Fotokopi, Fax, Toplantı Salonu, Kapalı Disko, İskele Disko, TV Salonu, Oyun Salonu Su Sporları, Dalgıç Okulu, Bisiklet ve Araç Kiralama, Fotoğraf Servisi, Bay-Bayan Kuaförü, Çamaşır & Ütü Servisi, Doktor, Bebek Bakıcısı, Emanet Kasa, Özel Otopark hizmetinize sunulmuştur.

ÜCRETSİZ HİZMETLER: Açık Büfe Kahvaltı, Geç Kahvaltı, Öğle Yemeği, Snack, Pasta ve Çay, Akşam Yemeği, Gece Çorbası, Yerli İçecekler, Fitnes Salonu, Jakuzi, Şezlong, Şemsiye, Animasyon Aktiviteleri, Disko (giriş ücretsiz)

ÜCRETLİ HİZMETLER: Emanet Kasa, İthal İçecekler, A'la Carte Restoran, Dondurma, Taze Sıkılmış Meyve Suları, Telefon & Fax, İnternet, Minibar (istek üzerine), Çamaşır & Ütü Servisi, Matraş, Doktor, Bilardo, Masa Tenisi, Masaj, Sauna, Türk Hamamı, Su Sporları, Kiralık Araba ve Bisiklet, Kuaför, Gümüş ve Hediyelik eşya satış, Fotoğrafçı.

 

 
 


Tatilbak.com sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları Kaen Turizme’e aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda yazılı iznimiz olmadan izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz. Sitemizde yer alan otel bilgileri bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Otel bilgilerindeki yanlışlıklardan ve olası değişikliklerden dolayı Kaen Turizm sorumlu tutulmaz. Güncel bilgi için lütfen 444 0 148 den müşteri temsilcilerimiz ile görüşünüz.

    
[ Sorumluluk ]    [ Fiyat Politikası ]    [ Gizlilik İlkeleri ]