S İ D E
L A R A
K E M E R
A L A N Y A
B E L E K
K U S A D A S I
B O D R U M
M A R M A R İ S
Otel Ara
Otel Adı
Kelime Arama
Şehir
Bölge
Tesis Sınıfı
Pansiyon
Fiyat
Deniz kıyısında
Şehir Merkezinde
 

Fırsat Otelleri

E-Bülten

Ekle Çıkar
 

Anket

Hangi dönemde tatile çıkmayı tercih ediyorsunuz ?
Nisan-Mayıs
2937 oy
  18%
Haziran
2978 oy
  18%
Temmuz
5559 oy
  35%
Ağustos
3303 oy
  20%
Eylül
817 oy
  5%
Kış Ayları
179 oy
  1%
         

 

Lykia Botanika Beach & Fun Club -
MUĞLA / FETHİYE - Herşey Dahil - Deniz Kıyısında

Lykia Botanika Beach & Fun Club

 

 

  PEŞIN veya K.K. ILE TEK ÖDEME % 8 - FİNANS K.K. 6 TAKSIT + % 3 İNDİRİM  DİĞER K.K 6 TAKSİT UYGULANMAKTADIR 

  ÇOCUKLAR, 0- 12 YAS  FREE  2. ÇOCUK 2-12 YAŞ % 50 INDIRIMLI.  

 

 


              Detaylı  Bilgi  İçin

(212) 444 0 148

 
 

 


 KONUM:

Lykia Botanika Beach Hotel Fethiye / Yanıklar mevkiinde bulunup Dalaman Havaalanı'na 42 km, Fethiye  merkeze 17 km uzaklıkta dünyaca ünlü Ölüdenize 29 km yer almaktadır. Orman içerisinde denize sıfır konumdadır.

 ODA:
Tesiste tümü Botanik bahçeli veya havuz mazaralı 59 adet standart oda 10 adet geçmeli oda ve 74 adet te aile odası olmak üzere 143 oda mevcuttur.  

Standart oda :  25 m2 olup zemini mermer kaplıdır.Standart hotel odalarında duşlu banyo,havuz veya botanik bahçe manzarası,fön,split klima, telefon, uydu yayınlı tv, minibar balkon bulunmaktadır

Geçmeli odalar:25m2lik birbirine geçişli iki oda şeklindedir.2 ayrı yatak odalı tek wc ve banyolu,zemini mermer kaplıdır.Odalarda havuz veya botanik bahçe manzarası fön,split klima, telefon, uydu yayınlı tv, minibar balkon bulunmaktadır

Aile odaları: 40 m2 büyüklüğünde 4 yataklı odalardır. Zemini mermer duşlu banyo, havuz veya Botanik bahçe manzarasıf ön,split klima, telefon, uydu yayınlı tv, minibar balkon bulunmaktadır.


 TESİS:
Toplam 40.000 m2.lik bir alanda, 10.000 m2 üzerine inşa edilmiş 2 şer ve 3 er katlı 7 adet bloktan oluşmaktadır. Tümü Botanik bahçeli veya havuz mazaralı 59 adet standart oda 10 adet geçmeli oda ve 74 adet te aile odası olmak üzere 143 oda mevcuttur. Otel lobisinde resepsiyon bölğmü ve emanet kasaları bir ana rest. (Balık rest) Kefalus rest 1 çocuk rest 1 cafe mozart 1 tanesi plajda 4 adet bar havuzlu 2 adet su kaydırağı 1 büyük yüzme havuzu 1 cocuk havuzu özel plaj havuz ve plaj için güneş şemsiyeleri minder şezlong plaj havluları fitness merkezi türk hamamı sauna otopark anfi tiyotra sahilden açık hava diskosu toplantı salonu kuaför güzellik salonu masaj salonu kids club Pinocchio kablosuz internet market kuyum butik foto doktor ve su sporları değerli misafirlerin hizmetindedir. 

 ÜCRETSİZ AKTİVİTELER:
Kahvaltı öğle öncesi pide ve spagetti öğle yemeği snack (sahilde) akşam yemeği (Ana restaurant ) açık büfe olarak servis edilir. Çocuklara özel hazırlanan açık büfe cocuk rest. cips coffe break kuru pasta ve kek ile, rest kefalus (balık rest) ve dondurma, standart yerli alkollü ve alkolsüz tüm içecekler Restaurant Kefalus (Balık Rest.) her misafirlere rezervasyonlu 1 kere ücretsiz olarak servis edilir .hamam sauna 10:00-11:00 /15:00 16:00 ilginç animasyonlar türk geceleri yarışmalar tenis 18:00 kadar masa tenisi bilardo dart jimnastik salonu motorsuz su sporları aerobig boccia basketboll mini futbol plaj voleybolu kablosuz internet plaj ve havuzda güneş şemsileyeleri şezlonglar minder plaj havlusu açık otopark tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.

 ÜCRETLİ AKTİVİTELER:
Telefon, emanet kasaları Masaj ve kese, kuaför, güzellik salonu doktor,market, hediyelik eşya mağazası,  kuyumcu, foto, butik ,kiralık araba Tüm yabancı içkiler İmport içki kokteyleri, pasta (özel günler için) tüm motorlu su sporları tekne turları alternatif cevre gezileri dalış paraşüt, tesisin kendi bünyesinde atlı spor okulu bulunmaktadır. Rehabilitasyon amaçlı atla terapi binicilik kursu verilmektedir 4-8 yaşlarındaki küçük misafirler için midilli ve pani ırklı atlar ile binicilik kursu 3 ayrı kulvarda doğayla iç içe trekking turları yapılmaktadır.arzu eden misafirler resepsiyondan rezervasyon yaptırabilirler.  


 ÇOCUK:
Tesis küçük misafirlerine çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, mini club (4-12 yaş, çocuk bahçesi 4-8 yaşlarındaki küçük misafirler için midilli ve pani ırklı atlar ile binicilik kursu hizmeti sunulmaktadır.

 PLAJ:
Tesisin kendine ait özel kum plajı mevcut olup plaj içerisinde ücretsiz şezlong, şemsiye, minder iskele mevcuttur.

 KONAKLAMA:
Herşey Dahil sisteminde olup açık büfe kahvaltı,  öğle ve akşam yemeği, snack servis, servisi ücretsizdir.Restaurant Kefalus (Balık Rest.) her misafirlere rezervasyonlu 1 kere ücretsiz olarak servis edilir .

Kahvaltı : 07.30 - 10.00
Öğle yemeği : 12.00 - 14.30
Cafe Mozartı : 16.00 - 18.00
Akşam yemeği: 19.30 - 20.30


 

 
 


Tatilbak.com sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları Kaen Turizme’e aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda yazılı iznimiz olmadan izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz. Sitemizde yer alan otel bilgileri bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Otel bilgilerindeki yanlışlıklardan ve olası değişikliklerden dolayı Kaen Turizm sorumlu tutulmaz. Güncel bilgi için lütfen 444 0 148 den müşteri temsilcilerimiz ile görüşünüz.

    
[ Sorumluluk ]    [ Fiyat Politikası ]    [ Gizlilik İlkeleri ]